Ö-vik, vilket paradis!

Åhh, det var ju så underbart på paradisbadet! Vi bodde på ett litet hotell och på kvällen innan vi gick till sängs virkade vi litegrand och såg Johnny English. Skolan har ju börjat igen oxå! Jag kände mig sjuk redan första dagen så resten av veckan stannade jag hemma. Medans jag var sjuk har jag spenderat en hel del tid på hundpaken. Nu har jag en hel del hattar dessutom! Te.x hyacint (rosa) och änglavingar. Jag har oxå virkat en gris som jag ska sälja till CZ. Han ville gärna ha en sån, det sa han. Häromdan skrev jag även två dikter som lixom hänger ihop. Det är som ett samtal. Första dikten heter ”i telefonhytten” och där står allt som den ena personen säger och den andra heter ”i telefonhytten på andra sidan stan” och den handlar såklart om den andra. Utifrån texterna får man en uppfattning om vilka personerna är. Te.x första texten handlar om en tjej som är lite aggresiv.  Hon vill inte sova men det hörs på henne att hon ljuger om det. Den andra är nog en kille, kanske hennes pappa? ja så kan man tänka? Prova om du vill att skriva en egen! I fradags när vi kom till pappa var Embla och Runa ute och lekte! Vi lekte en stund men sedan gick vi in. Vi hade ju varit sjuka under dagen.  Nu tittar vi på Robinson. Till middag åt vi sushi (godare när man inte äter lika ofta), Victoria fick gott basmati ris och currykyckling. Medans vi åt såg vi Harry Potter och hemligheternas kammare, bra film.

Puss // F

6 Responses to “Ö-vik, vilket paradis!”

  1. Ebba skriver:

    Vet du jag har beställt ”Virka amigurumi: söta små glädjespridare” av Mia Bengtson!

  2. Ebbisen skriver:

    Kan inte du komma till nord?

  3. Felicia skriver:

    Woot! Den boken är jättebra! Hur har det gått med virkningen? När du får boken så är det ett bra tips att först börja med det allra lättaste även fast du redan virkat en del. Och tror att man kan virka det svåraste direkt, men va kul! Jag har virkat en del ur den. De kopierade mönstren i min mapp kommer ju därifrån!

  4. Felicia skriver:

    Nee, just nu är jag inne på, bdb, stardoll, facebook, hundeparken och bloggproffs, tkr inte att nord är kul heller. Har inte du nån blogg?

  5. Ebba skriver:

    nu har jag det här är adressen
    http://www.sundstrom.it/wordpress/

  6. Felicia skriver:

    Ok

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu