Tänk att det snart är sommar!

Sååå hääärligt! Idag åkte vi till stugan för första gången i år och det var sååå härligt! Vi gick på stranden och samlade fina stenar där bäcken mynnar ut i havet. Den var full av smältvatten. Vi eldade upp det gamla räcket på verandan. De var helt ruttet.  Sedan begravde vi Nina i rabatten och la de fina stenarna på. Till lunch fick vi hamburgare. När vi kom hem luktade håret av saltvatten och sand. Mysigt, fast det inte luktar så gott. Det påminner en om sommaren. Det luktar alltid saltvatten överallt på sommaren. När vi kom hem åkte pappa till Umeå. Vi stannade hemma ensamma. När pappa kom hem berättade han att  vi skulle fara och äta hos Nestanders i Ratan. Så då åkte vi dit. Det blev hamburgare där med fast hemmagjorda den här gången. Victoria stannade kvar hos Hilda och hon ska sova där inatt. När jag och pappa kom hem tog vi fram chips och satte på en film som heter ”Keeping mum”. Den var bra, lite som filmen ”Trångt i kistan”. På Onsdag åker vi till Pite havsbad!! Det ska bli sååå rolig där!!

Puss // F

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu