Utomjordingen Tiiriheaneh

I söndags åkte jag med  Sörens buss till Umeå. Där gick jag, Wilma och Victoria runt på stan och  shoppade i två timmar. Sedan for vi på frasses och åt. Efter det bar det av till Bygdeå. Sören höll på att köra ett fotbollslag till Umeå så vi frågade om vi fick följa med. Det fanns en tv och en dvd i bussen och en av tjejerna hade med sig filmen avatar. Så vi såg nästan hela på vägen tid och hem. Jag köpte inget i stan. När vi kom  hem började jag virka en utomjording som jag döpte till Tiiriheaneh. Hon är ca 20 cm hög, grön och trebent. Hon är lite avatar-insprirerad fast hon är grön och trebent. Härnäst blir det nog en likadan fast gul, med broderade glasögon. Det blir nog svinsött. Tiiriheaneh tog ca två dagar att virka. Victoria har varit hos optikern nyligen. Och nu har hon fått låna ett par glasögon föratt se om det blir någe bättre. Om det blir det av glasögonen ska de köpa de som hon vill ha.  Samma dag fick Victoria även en mobil (!) för över 1000 kr. Nu har vi kommit till pappa. Efter skolan cyklade vi direkt till farmor och väntade på kusinerna. Amos fyllde år i tisdags ocg det var dax för kalas. Farmor hade beställt thai-mat. Åhhh vad gott det var. En kycklinggryta med lök, paprika och grön chili i. Vårrullar, risoch fritterade kyklingklubbor. Till efterrätt fick vi marängtårta med hallon, grädde och blåbär. När vi ätit efterrätt åkte vi hem till oss och började se en av våra nio nya filmer, AVATAR (på blueray)! Bilden är bara så perfekt.

Rymdiga pussar // F

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu