Nu är jag nog frisk

YouTube Preview Image

Lyssna på denna låt, den är en av min favoriter. Hör noga på refrängen ”i can´t go on like this, i wish that u where mine once again” pianot där är helt otroligt. Jag gillar verkligen! Jag tror nog att jag är frisk nu. Jag vet inte om jag hunnit skriva men i början av juni fick jag bronchit ( luftrörs katarr). Jag mådde ganska dåligt under skolavslutningen men jag kunde inte låta bli att åka dit. jag ville ju träffa klassen innan vi skildes åt. Nu har Ebba åkt till London och jag längtar så tills hon kommer tillbaka för då ska jag bjuda henne till stugan mest helatiden. Hon får ju lixom komma dit när hon vill. Det säger iallafall farmor. Så deet är bara att fråga,  Ebba!

puss // F

P.S Jag heter flisiainwonder på twitter

2 Responses to “Nu är jag nog frisk”

  1. Ebbisen skriver:

    Åååh, Flisia jag vill verkligen komma till din stuga! Förresten så ska vi till Bygdeå på Tisdag eftermiddag och vara där ända till freda tror jag, och då kanske vi kan va med varann! :)

  2. Ebbisen skriver:

    Har du förresten sett att Mia Bengtssons andra amigurumibok kommit ut?

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu