Ni kan inte förstå vad som har hänt!

I fredag gick jag till kaninerna som vanlig och matade dem. Konstigt nog kom Nina inte fram och åt av maten direkt. Jag tänkte inte mer på det utan for sedan direkt till skolan. Efter lunch när jag kom hem berättade mamma att hon hittat Nina död när hon kommit dig med hö. Hon låg i lådan och jag hade inte kollat i den. Oturligt nog var marken för hård att gräva i så pappa fick lägga henne i frysen. Så fort tjälen går ur marken ska vi begrava henne.

Nu bor Rut ensam och jag börjar fundera på om det inte vore bäst om hon kom till någon som har all den tid som hon kräver. Mamma känner nåra i skellefteå som tänker skaffa kanin till sommaren. Men jag är inte säker. De är Wilmas kusin Amanda som ska ha den då. Eller tjaah, det är ju hela hennes familj som ska ha den. En annan tjej på zoonen kan också tänka sig att ta henne. Hon bor här i närheten och dessutom så behöver jag inte påminnas av Rut varje gång jag träffar Amanda. Jag får helt enkelt fundera vidare.

Jag har fått hamsterfeber! För typ 2 veckor sedan fick Wilma en hamster som hon döpte till Ronny. Jag blev helkär i honom från första stund! Ååh, nu vill jag också ha en hamster! Helst en sapphiretecknad guldhamster. Namnet som jag har kommit på är Yuki. Det betyder snö på japanska. Victoria vill oxå ha en men jag är inte säker på att hon är lika engagerad som jag. Jag skrev ett häfte, men det mesta som står där handlar om sjukdomar. Jag har oxå hittat en uppfödare i västerbotten.

Puss // F

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu