Buffie och Chibi, mina nya alster

bilder-012

Här har vi dem. Buffie till vänster och Chibi till höger. Buffie är en viltgrå dvärgvädur med rosa ögon och vinröd nos o mun. Hon är inte riktigt klar än men när on bli det ska jag sälja henne till pappa som ska ge henne som present till sin tremennings barn. Chibi tog tre dagar at virka, han är nån slags hund.  Nosen och munnen är broderat i svart garn och ögonen är transparenta. När jag var klart med själva hunden kände jag att någonting fattades.  Så jag virkade den där göna halsduken oxå. Så snart som jag får tag på mer garn så ska jag virka en kompis till honom. En vit hund med mörkblå ögon och ljusblå halsduk. Jag har virkat två saker till. En liten gåsparv som heter Penny och ett halsband. Ja, inte själva kedjan men hänget som fick bli et ekollon. Först virkade jag som börja på ett amigurumi-huvud. Sedan virkade jag på samma sätt fast med lite mer spets i början. När jag var klar stoppade jag och sydde ihop. Sedan virkade jag en cirkel som jag vek på mitten ocg sydde fast överst på den rundade delen. Sedan tog jag en helt vanlig kedja som jag hittade hemma och drog den igenom det magiska hålet intillbladet! Enkelt va? Man kan virka massa olika frukter och bär hur snabbt som helst! Efter ekollonet virkade jag ett litet äpple till mamma som blev ca 2 cm i diameter. Jag hängde på ett örhängshänge, så klart!!

Puss o kram // F

7 Responses to “Buffie och Chibi, mina nya alster”

  1. MosterStina skriver:

    Hallo där!

    Vilka fina djur du virkat!!!! Du är en riktig hejare med virknålen. Länge sen vi sågs, kom gärna och hälsa på nån gång…..Vi har varit i stugan i helgen, flickorna och Sture åkte slalom i Bygdsiljum i fredags och på lördagkväll badade vi tunna. Härligt!! Ha nu en bra skolvecka och hälsa Vickan och pappa.
    MosterStina

  2. Ebbisen skriver:

    Hej Felicia!

  3. Ebbisen skriver:

    HUNDPARKEN PÅ SVENSKA TILLBAKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Felicia skriver:

    Nähäh! Det är bara en svensk hemsida men spelet håller till i danska eller norska!

  5. Ebbisen skriver:

    Oj

  6. Ebbisen skriver:

    Jag spelar iallafall i norge nu!

    Jag heter Lotto97

  7. Felicia skriver:

    Eftersom att man lätt kan gå mellan Danmark och Norge är det ju lätt att träffas! Jag heter Lola Viella!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu